Eilen aamulla sain Minnalta viestin, että Elli on koko yön ollut tosi levoton, läähättänyt ja pedannut pesää. H-hetki oli kuulemma tosi lähellä! Koko aamupäivän lähes tuijotin puhelinta ja odotin viestiä.

Klo 13.32 sitten vihdoin puhelin piippasi: EKA PENTU SYNTYNY, MUSTA POIKA.

Ei mennyt kauaa, kun puhelin taas piippasi klo 13.49: TOINEN MUSTA POIKA.

Klo 15.03 sain kolmannen viestin: MUSTA TYTTÖ.

Seuraava viesti olikin sitten aika mielenkiintoinen, klo 17.09: NYT SYNTYI MAITOKAHVIN VÄRINEN UROS, ON KYLLÄ TOSI MIELENKIINTOISEN VÄRINEN. Jännä nähdä miltä tämä poika näyttää, onko se kuitenkin valkoinen ja vaalenee iän myötä.

Viidennen viestin sain klo 18.19: TOINEN MUSTA TYTTÖ.

Kymmeneltä illalla Minna laittoi viestin, jossa epäili, että kaikki pennut ovat nyt syntyneet. Elli kuulemma nukkui rauhassa ja maha tuntui tyhjältä. Minulla oli kuitenkin aavistus, että mitäs jos vielä yksi pentu olisikin tulossa. Vähän pelotti nukahtaa, kun mietin, että mitä jos vielä yksi pentu syntyisikin ja kaikki ihmiset nukkuisivat ja pennulle kävisi huonosti. Minna oli kuitenkin ollut skarppina ja klo 3.12 oli puhelimeeni tullut vielä yksi viesti: ÄSKEN SYNTYI VIELÄ VALKOINEN POIKA.

Eli kuusi pientä Portugeesivauvaa sieltä sitten putkahti maailmaan. Neljä mustaa ja kaksi valkoista, neljä poikaa ja kaksi tyttöä Kamalan pitkä oli Ellin synnytys ja se oli varmasti tosi rankka kokemus! Elli hoiti kuitenkin synnytykset tosi hienosti ja on kuulemma hyvä äiti! Vielä en tiedä, koska pääsemme ihastelemaan pentuja ja halaamaan Elli-emoa. Ellin pitää ensin totutella äitiyteen ja levätä rankan kokemuksen jälkeen. Sitten napsin paljon kuvia ja laitan niitä tänne! Kova ikävä on jo Elliä, mutta pitää nyt vielä malttaa odottaa!

 

Pentujen ylpeät vanhemmat:

Äiti: "Elli" Of Zlazano Chispa, s. 3.3.2007

lonkat: A/A, silmät terveet, 2x SERT, JV-07

Isä: "Oni" Parisade Onyx, s. 19.12.1998

lonkat: A/A, silmät terveet, FIN & EST MVA