Olimme tänään Match Showssa Helsingissä Herttoniemessä. Vähän jännitti miten Ellin käy, olihan se sentään Ellin eka "kauneuskilpailu".
Vilma kisasi suurten rotujen aikuisten ryhmässä. Vilman kilpakumppani oli massiivinen ja roteva Labradoriuros. Ennen kehään menoa harjoittelin Vilman kanssa nätisti juoksemista ja se sujuikin hienosti. Mutta annas olla kun kehään päästiin. Jostain ihmeen syystä Vilma unohti olevansa koira ja alkoi matkia mitä lie aropupua, hyppien ja laukaten...Tuomari sanoi, että antaa tuolle upealle lihaksikkaalle Labradorille punaisen nauhan ja tuolle pienelle, lihaksettomalle nartulle, joka ei osaa ravata, sinisen nauhan... Minä sitten kiukkua puhkuen menin Vilman kanssa sinisten kehään ja yhtäkkiä Vilma taas muisti mitä piti tehdä. Se ravasi tosi hienosti ja tuloksena oli sinisten neljäs!!! Vilma sai kasan ruokaa, keksejä ja muita herkkuja!
826675.jpg

Sitten oli Ellin vuoro. En käsitä miksi kaikissa mätsäreissä, joissa ollaan oltu, on pennut aina viimeisenä. Ellin kilpakumppanina oli yhtä vanha Cairnterrierityttö. Molemmat pennut esiintyivät loistavasti. Elli ravasi niin hienosti kuin olisi hyvinkin kokenut kehäkettu;) Tuomari tuskaili, kummalle antaa punaisen ja kummalle sinisen. Elli sen sinisen sitten lopulta sai ja sinisten kehässä Elli jatkoi edelleen mielttömän hienoa käytöstään! Tuloksena oli sinisten toinen! Myös Elli sai kasan herkkuja ja ensimmäisen oman pokaalin! Kyllä nyt saamme olla ylpeitä tytöistämme!
826682.jpg

Tässä vielä Ellin taidonnäyte, vaikkakin kuva on tosi huonolaatuinen.
826679.jpg