Elli kävi tänään Minnan kanssa Tampereella KV näyttelyssä. Mukana oli iso joukko Ellin sukulaisia; Varma-sisko, Rampe-veli, Alma-äiti ja Pepi-täti. Elli oli kuulemma taas käyttäytynyt ja esiintynyt todella hienosti ja tuomarin antama arvostelu oli ihan hyvä. Juniorinarttuja oli yhteensä kolme, Ellin ja Varman lisäksi junnunartuissa kisasi Vilman siskopuoli Tekla. Varma sijoittui ensimmäiseksi, Elli toiseksi ja Tekla kolmanneksi. Elli ja Varma saivat molemmat EH:n. Narttujen sertiä ei jaettu ollenkaan, joten edelleen metsästetään sitä ensimmäistä sertiä...

Nyt sängyn alla makaa todella väsynyt valkoinen Portugeesi... Luultavasti toukokuussa lähdetään seuraavan kerran valloittamaan kehiä!
1380729.jpg

Vilma on saanut koko viikonlopun olla perheen ainoa koira. Se on tainnut nauttia olostaan kun on saanut kaiken huomion itselleen ja on saanut treenata kanssani tokoliikkeitä ilman Ellin suhaamista ja säätämistä. Saimme kaikki kolme nukkua aamulla niin pitkään kuin halusimme, koska Vilmalla ei ole aamuisin kiire ulos. Kotona on ollut hyvin rauhallista, kukaan ei ole haukkunut eivätkä nappulat ole kadonneet ruokakupista. Mutta kyllä vaan oli ihana saada Elli takaisin kotiin! Vilman piti heti vähän äristä ja näyttää kuka onkaan pomo talossa, mutta kyllä sekin taitaa olla iloinen kun sai leikkikaverin taas kotiin:)
1380730.jpg