Niin, näitä kaikkia mahtuu tähän sateiseen keskiviikkopäivään. Ellin ruokahalu on pentujen myötä kasvanut valtavasti ja Ellin syömät ruokamäärät ovat siis myös valtavia. Tänä aamuna kun heräsimme, oli lattialla, matoilla, joka paikassa kakkaa, tarkemmin sanottuna ruikkua Elli oli kyllä parhaansa mukaan yrittänyt välttää kakkaamasta meidän uudelle sadan euron lankamatolle ja oli siinä onnistunutkin MUTTA... Elli oli vahingossa astunut kakkaansa ja kävellyt sen jälkeen uuden maton päältä. No nyt sitten onkin taas hyvä miettiä, mikä ihmeen päähänpisto oli ostaa niin kallis matto koiraperheeseen Eteisen maton sain pestyä itse, mutta lankamatto lähti aamulla isännän mukaan ja päätyi vaahtopesuun mattopesulaan.

 

Koska Elli oli astunut kakkaan, piti myös sen tassut pestä. Päätinkin sitten pestä koko koiran ja Vilmakin sai lopulta shampoopesun. Tässä muutama kuva puhtaista tytöistä:

 

 

Tyttöjen suurinta herkkua ovat broilerin siivet. Aina kun annan koirille siivet, sanon: "missä on herkkuja, näyttäkääs missä on herkkuja" ja molemmat tytöt menevät tökkäämään pakastinta kuonollaan

Vilma nautiskelee

Elli herkkunsa kimpussa