Oltiin tänään pitkästä aikaa Vesikoiratreffeillä! Paikkana oli Nummela, mikä onkin aika lähellä meidän uutta kotoa. Sää oli upea eikä pakkanen tuntunut yhtään liian kylmältä. Paikalla oli 11 Vesikoiraa; kolme Portugeesia ja kahdeksan Perroa. Kiitokset Sesselle, Ronjalle, Remulle, Kiialle, Linolle, Tiktakille, Kaapolle, Bonolle ja Jedille(tästä nimestä en kyllä ole varma) omistajineen mukavista leikkitreffeistä! Otetaan taas joskus uusiksi. Puolitoista vuotiaat Perroveljekset, Tiktak ja Kaapo, tosin rakastuivat Elliin täysin eikä Elli saanut olla hetkeäkään rauhassa. Eiköhän koirilla kuitenkin ihan mukavaa ollut. Yritin taas heilua kameran kanssa, mutta otokset eivät mitään tasokkaita ole. Tässä kuitenkin muutama:

Matka kohti järven jäätä voi alkaa!

 

 

Koirat kävivät pienellä saarella

 

 

Kaapo, Tiktak ja Lino Portugeesineitojen lumoissa

 

Yksitoista vilkasta Vesikoiraa oli mahdotonta saada samaan kuvaan

 

Kolme Portugeesia sentään saatiin onnistuneesti samaan otokseen. Vilma, Elli ja Sesse poseeraavat

 

Vilma ja Elli ovat sopeutuneet meidän uuteen kotiin hienosti! Muuttopäiväkin sujui hyvin, vaikka se olikin rankka niin ihmisille kuin koirillekin.

Tässä kuva Vilmasta ja Ellistä viimeisinä hetkinä vanhassa kodissa, autiota on!

 

Tässä tytöt jo makoilevat uuden kodin vierashuoneen sohvalla

 

Ellin pennuille kuuluu hyvää! Minnan luo jäänyt musta poika sai nimekseen Hugo. Sanin ja Heccun omistajat laittoivatkin tänne blogiin pentujen kuulumisia ja Toscan omistaja soitteli tällä viikolla. Oli hauska kuulla, että Tosca on ihan samanlainen "vispilä", pyllynpyörittäjä kuin Elli-äitinsä ja Alma-mummonsakin. Ihanaa, että sellainen iloisuus periytyy sukupolvelta toiselle! Keväällä sitten järjestetään pentuetreffit! Oli kiva kuulla, että pennut ovat jo kyläilleet toistensa luona!